Account Manager / Partner Happiness Manager Italy

Solliciteer nu

Account Manager / Partner Happiness Manager Italy

Full-time · Breda

Relatiebeheer is helemaal jouw ding, jij zet met liefde nét dat stapje extra voor de klant. Bakken energie krijg je van relatiebeheer en je weet op elk gezicht een glimlach te toveren. Lijkt het jou fantastisch om 'klanten blij maken' als beroep te hebben en wil jij elke dag emmers vullen met endorfine? Dan ben jij de Account Manager / Partner Happiness Manager Italy die we zoeken voor onze Italiaanse markt! Dit doe je vanuit ons kantoor in het centrum van Breda.

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en gaan uitbreiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Onze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar een bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van (lokale) aangesloten bedrijven die partner zijn bij Bambelo. Vervolgens maakt de consument de keuze welke partij het beste aansluit bij de wensen en behoeften.

Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten partners. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei! 

Jouw rol als Account Manager / Partner Happiness Manager Italy

Als Account Manager / Partner Happiness Manager Italy ben je dé contactpersoon voor de aangesloten bedrijven op onze platformen van Italië. 

Hoe je dit doet?

Daar mag je voor een groot gedeelte zelf invulling aan geven. Nieuwe klanten neem je proactief mee in het proces van leadgeneratie. Je neemt oprecht de tijd om kennis te maken en de toekomstige samenwerking te bespreken. Je bent commercieel en denkt op strategisch niveau met je klanten mee.

De contactmomenten met de partners zijn voornamelijk telefonisch of via de mail. Wanneer een klant per mail aangeeft dat hij ergens niet tevreden over is, pak jij meteen de telefoon en zoek je tot de bodem uit waar zijn onvrede vandaan komt. Dit kan wel eens een pittig gesprek zijn én toch kom je met een oplossing waardoor zowel de klant als jij happy zijn en tevreden de telefoon ophangen.

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met de andere Partner Happiness Managers, het Business Development Team en het Consumer Happiness Team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!   

Jouw profiel

 • 100% beheersing van de Italiaanse taal(spreken en schrijven);

 • Je woont in de buurt van Breda binnen een maximale afstand van ongeveer 50 km;

 • Je hebt ervaring in sales;

 • Relatiebeheer zit in je bloed en een relatie opbouwen is voor jou iets vanzelfsprekend;

 • Je geniet van contact met klanten;

 • Je bent enorm commercieel ingesteld en wilt bedrijven laten groeien;

 • Je bent ondernemend en prima in staat om te prioriteren;

 • Je bent proactief, zelfstandig en probleemoplossend

Dit bieden we jou

 • Een fulltime baan in een gezellig en enthousiast team;

  Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit thuis te werken;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, korting op een sport abonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Zo zorgen we ervoor dat elk project een juiste balans heeft tussen creativiteit en strategie. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde?


Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.