Account Manager / Partner Happiness Manager Belgium

Solliciteer nu

Account Manager / Partner Happiness Manager Belgium

Full-time · Breda

Is relatiebeheer helemaal jouw ding en krijg je hier bakken energie van? Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Zet jij met liefde nét dat extra stapje voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Account Manager / Partner Happiness Manager Belgium bij Bambelo vind je het fantastisch om klanten blij te maken en weet jij op elk gezicht een glimlach te toveren. Dit doe je vanuit ons kantoor in het centrum van Breda.

Over Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn op dit moment actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en hebben wij grootse plannen om verder uit te breiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons kantoor in hartje van Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei!

Jouw rol als Account Manager / Partner Happiness Manager Belgium

Als Partner Happiness Manager Belgium ben je dé contactpersoon voor de aangesloten bedrijven op onze platformen van België.

Hoe je dit doet?

Daar mag je voor een groot gedeelte zelf invulling aan geven. Nieuwe klanten neem je proactief mee in het proces van leadgeneratie. Je neemt oprecht de tijd om kennis te maken en de toekomstige samenwerking te bespreken. Je bent commercieel en denkt op strategisch niveau met je klanten mee. De contactmomenten zijn voornamelijk telefonisch of via de mail. Jij voelt precies aan wanneer er een fysieke afspraak ingepland dient te worden. Je gaat dan langs bij jouw klant en bespreekt de huidige stand van zaken. Wanneer een klant per mail aangeeft dat hij ergens niet tevreden over is, pak jij meteen de telefoon en zoek je tot de bodem uit waar zijn onvrede vandaan komt. Dit kan wel eens een pittig gesprek zijn én toch kom je met een oplossing waardoor zowel de klant als jij happy zijn en tevreden de telefoon ophangen.

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met de andere Partner Happiness Managers,  het Business Development Team en het Consumer Happiness Team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!   

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Je woont in de buurt van Breda binnen een maximale afstand van ongeveer 50 km;

 • Je geniet van contact met klanten en hebt al ervaring in sales;

 • Je bent besluitvaardig en probleemoplossend;

 • Je staat stevig in jouw schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan;

 • Je bent enorm commercieel ingesteld en wilt bedrijven laten groeien;

 • Je bent ondernemend en prima in staat om te prioriteren;

 • Je wilt nóg beter worden dan dat je nu al bent;

Hard werken wordt beloond bij Bambelo

 • Je komt te werken in een informele omgeving, waarbij je alle ruimte en vertrouwen krijgt voor eigen ideeën en initiatief;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;

 • Mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken;

 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, korting op een sport abonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.