Business Development Manager Italy

Solliciteer nu

Business Development Manager Italy

Full-time · Breda

Je bent ondernemend, toont initiatief en krijgt een enorme kick om iets nieuws verder uit te breiden. Als Business Development Manager Italy zal je nieuwe partners werven en de relaties onderhouden. Jij gaat Italië verder uitbreiden!

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en gaan uitbreiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Onze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar een bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van (lokale) aangesloten bedrijven die partner zijn bij Bambelo. Vervolgens maakt de consument de keuze welke partij het beste aansluit bij de wensen en behoeften.

Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten partners. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei! 

Jouw rol als Business Development Manager Italy

Als Business Development Manager Italy ben jij de start van onze uitbreiding in Italië. Je zet dagelijks alles op alles om onze nieuwe platformen te laten groeien. Je zult verantwoordelijk zijn voor het starten - en uitbouwen van één of meerdere platformen.

Hoe je dit doet?

Daar mag je voor een groot gedeelte zelf invulling aan geven. Je zal veel focus hebben op het werven van nieuwe partners(klanten) middels cold calling en andere acquisitie strategieën. Wij hebben reeds alle prospects inzichtelijk gemaakt. Aan jou de taak om samen met de prospects naar de mogelijkheden te kijken en zorgt er zo voor dat we succesvolle samenwerkingen met ze aan gaan! Jij maakt hierin keuzes én adviseert over specifieke segmenten zoals regio’s, type prospects etc.

De contactmomenten zijn voornamelijk telefonisch of via de mail vanuit ons kantoor in Breda of vanuit je eigen huis. Uiteraard krijg je bij grote (potentiële) partners de ruimte om een fysieke afspraak in te plannen. Uiteindelijk zorg jij voor nieuwe potentiële klanten voor onze partners, een leuker product/dienst om te verkopen is er niet!

Je werkt nauw samen met de Partner Happiness Managers. Zij nemen de nieuwe partners mee in het proces van leadgeneratie. Samen zorgen we ervoor dat onze partners maximaal rendement halen uit de leads! 

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met de andere Partner Happiness Managers en the Consumer Happiness Team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!   

Jouw profiel

 • 100% beheersing van de Italiaanse taal (spreken en schrijven);

 • Je hebt ervaring in sales;

 • (Telefonische) Acquisitie zit in je bloed en netwerken is voor jou iets vanzelfsprekend;

 • Je geniet van contact met klanten;

 • Je bent enorm commercieel ingesteld en wilt bedrijven laten groeien;

 • Je bent ondernemend en prima in staat om te prioriteren;

 • Je bent proactief, zelfstandig en probleemoplossend

Dit bieden we jou

 • Een fulltime baan in een gezellig en enthousiast team;

  Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;

 • Mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit thuis te werken;

 • Het vertrouwen om jouw eigen ideeën uit te werken;

 • Doorgroeimogelijkheden;

 • Lunch op kantoor, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en veel sociale activiteiten;

 • Leuke extra’s zoals wekelijks sporten op het werk en maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Verkozen door Indeed tot één van de beste werkgevers van Nederland met een score van 4,8 uit 5!

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Zo zorgen we ervoor dat elk project een juiste balans heeft tussen creativiteit en strategie. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde?Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.