Business Development Manager Belgium

Solliciteer nu

Business Development Manager Belgium

Full-time · Breda

Je bent ondernemend, toont initiatief en krijgt een enorme kick om iets nieuws verder uit te breiden. Als Business Development Manager Belgium bouw je samen met je collega's onze vergelijkingsplatformen verder uit! 

Over Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn op dit moment actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en hebben wij grootse plannen om verder uit te breiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei!  

Jouw rol als Business Development Manager Belgium

Als Business Development Manager ben jij de start van onze uitbreiding in België. Je zet dagelijks alles op alles om onze nieuwe platformen te laten groeien. Je zult verantwoordelijk zijn voor het starten - en uitbouwen van één of meerdere platformen.

Hoe je dit doet?

Daar mag je voor een groot gedeelte zelf invulling aan geven. Je focus ligt vooral op het werven van nieuwe partners(klanten) middels cold calling en andere acquisitie strategieën. Wij hebben reeds alle prospects inzichtelijk gemaakt. Aan jou de taak om samen met de prospects naar de mogelijkheden te kijken en zorgt er zo voor dat we succesvolle samenwerkingen met ze aan gaan! Jij maakt hierin keuzes én adviseert over specifieke segmenten zoals regio’s, type prospects etc.

De contactmomenten zijn voornamelijk telefonisch of via de mail vanuit ons kantoor in Breda of vanuit je eigen huis. Uiteraard krijg je bij grote (potentiële) partners de ruimte om een fysieke afspraak in te plannen. Uiteindelijk zorg jij voor nieuwe potentiële klanten voor onze partners, een leuker product/dienst om te verkopen is er niet!

Je werkt nauw samen met de Partner Happiness Managers. Zij nemen de nieuwe partners mee in het proces van leadgeneratie. Samen zorgen we ervoor dat onze partners maximaal rendement halen uit de leads! 

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met de andere Business Development Managers, Partner Happiness Managers en het Consumer Happiness Team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!   

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? 

 • die het Vlaams volledig beheerst (spreken en schrijven);

 • die ervaring heeft in sales;

 • waarbij (telefonische) acquisitie in je bloed zit;

 • die geniet van contact met klanten;

 • die enorm commercieel is ingesteld en die graag bedrijven wil laten groeien;

 • die ondernemend is en goed in staat is om te prioriteren;

 • die proactief, zelfstandig en probleemoplossend is.

Hard werken wordt beloond bij Bambelo

 • Je komt te werken in een informele omgeving, waarbij je alle ruimte en vertrouwen krijgt voor eigen ideeën en initiatief;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;

 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;

 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.