Account Manager Relatiebeheer (Happiness Manager) Frankrijk

Solliciteer nu

Account Manager Relatiebeheer / Happiness Manager Frankrijk

Full-time · Breda

Relatiebeheer is helemaal jouw ding, jij zet met liefde nét dat stapje extra voor de klant. Bakken energie krijg je van relatiebeheer en je weet op elk gezicht een glimlach te toveren. Lijkt het jou fantastisch om 'klanten blij maken' als beroep te hebben en wil jij elke dag emmers vullen met endorfine? Dan ben jij de Partner Happiness Manager die we zoeken voor onze Franse markt!

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en gaan uitbreiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Onze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar een bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van (lokale) aangesloten bedrijven die partner zijn bij Bambelo. Vervolgens maakt de consument de keuze welke partij het beste aansluit bij de wensen en behoeften.

Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten partners. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei! 


Jouw rol als Partner Happiness Manager

Als Partner Happiness Manager ben je dé contactpersoon voor de aangesloten bedrijven op onze platformen van Frankrijk. Nieuwe klanten neem je mee in het proces van leadgeneratie. Je neemt oprecht de tijd om kennis te maken en de toekomstige samenwerking te bespreken. Je gaat de partner adviseren hoe ze het leadproces kunnen aanpakken en optimaliseren. Je bent commercieel en denkt op strategisch niveau met je klanten mee. Samen kijk je met de partner hoe we zorgen voor maximaal rendement op de leads. Ook als een partner even niet tevreden is, schroom je niet om de telefoon in te duiken en tot op de bodem uit te zoeken waar dit aan ligt.

De contactmomenten met de partners zijn voornamelijk telefonisch of via de mail. Jij voelt precies aan wanneer er een fysieke afspraak ingepland dient te worden, bij bepaalde partners heb je hier uiteraard de ruimte voor.

Uiteindelijk ben je samen met je collega’s van Business Development en Online Marketing verantwoordelijk voor de performance van (een van) onze platformen. 

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met de andere Partner Happiness Managers, het Business Development Team en het Consumer Happiness Team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!   

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • 100% beheersing van de Franse taal(spreken en schrijven);

 • Je hebt ervaring in sales;

 • Relatiebeheer zit in je bloed en een relatie opbouwen is voor jou iets vanzelfsprekends;

 • Je geniet van contact met klanten;

 • Je bent enorm commercieel ingesteld en wilt bedrijven laten groeien;

 • Je bent ondernemend en prima in staat om te prioriteren;

 • Je bent proactief, zelfstandig en probleemoplossend

Hard werken wordt beloond bij Bambelo

 • Je komt te werken in een informele omgeving, waarbij je alle ruimte en vertrouwen krijgt voor eigen ideeën en initiatief;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;

 • Mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken;

 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, wekelijkse sport/bokslessen en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!


Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.