Digital Advertising Specialist

Solliciteer nu

Digital Advertising Specialist

Full-time · Breda

Heb jij een passie voor resultaatgerichte marketing en de ambitie om met jouw kennis onze B2C en B2B marketing naar een hoger niveau te tillen? Ben jij daadkrachtig, data gedreven en is Account Based Marketing voor jou niet onbekend? Dan ben jij degene die wij zoeken!

The Destination Platform for Consumer Services in Europe

Bambelo faciliteert de verbinding tussen vraag en aanbod. Onze aanpak? We brengen proactief partners uit diverse landen samen met geïnteresseerde consumenten. De diversiteit aan aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

Stel je voor dat je op zoek bent naar een betrouwbare hovenier. Bambelo zorgt ervoor dat er een match komt met een geschikte partner. Dit doen we middels tientallen verschillende vergelijkings- en dienstenplatformen door heel Europa.

Jouw rol als Digital Advertising Specialist

Als Digital Advertising Specialist ben je medeverantwoordelijk voor het inrichten en optimaliseren van marketingcampagnes om zowel geïnteresseerde consumenten als potentiële nieuwe klanten naar ons platform te trekken. Dat betekent dat je een grote rol hebt in het verbeteren van onze merk- en communicatiestrategie. Je beheert een groot aantal campagnes op verschillende advertentieplatformen zoals Google, Meta en LinkedIn. 

Nieuwe campagnes live zetten en die steeds verder weten te optimaliseren is waar jij écht in uitblinkt. Je geeft advies over het optimaliseren van landingspagina’s en aanmeldflows, of richt deze zelf in. Samen met je collega’s ga je op zoek naar kansen om het resultaat van alle campagnes te maximaliseren.

Als échte digital marketeer heb jij affiniteit met data en ben jij gewend om iedere optimalisatie uit te voeren op basis van je metingen en je daaruit voortgekomen analyses. Bovendien probeer je voortdurend op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen om nieuwe kansen te spotten en nieuwe testen live te zetten.

Jouw toekomstige bedrijf en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een ambitieus team met marketingspecialisten. SEA, Social, Content, Data, B2B: ieder heeft zo zijn eigen expertise. Wij hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid, vrijheid, proactiviteit en data-gedreven keuzes, waar plezier centraal staat bij alles wat wij doen!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of hoger) op zak en enkele jaren ervaring als Digital Advertising Specialist, Online Marketeer of een soortgelijke functie;

 • Je bent proactief, zelfstandig en durft het voortouw te nemen;

 • Advertentieplatformen als Facebook, Google of Microsoft zijn voor jou bekend terrein;

 • Je wordt enthousiast van het draaien van experimenten en het vinden van data gedreven optimalisaties;

 • Werkervaring aan de klantzijde in een digitale organisatie is een pré;

 • Je bent idealiter 5 dagen, maar minimaal 4 dagen beschikbaar;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en bent ook comfortabel in een organisatie waar Engels de voertaal is.

Hard werken wordt beloond bij Bambelo:

 • Een salaris tussen €3,200,- en  €3,750,- bruto per maand (o.b.v. fulltime ) aangevuld met 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Een fulltime baan in een gezellig én enthousiast team waarbij ruimte is voor eigen ideeën en initiatief;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;

 • Gezellige sociale activiteiten zoals een wekelijkse vrijdagmiddagborrel, het BAM sporttoernooi en andere leuke uitjes;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, een voordelig sportabonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Je komt, volgens Indeed, te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland (én uiteraard ook volgens al onze collega’s) met een score van 4,9 uit 5!

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom deze rol jou op het lijf geschreven is! Laat jouw cv en motivatie bij ons achter en we nemen binnen een paar dagen contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met Imke, onze recruiter, via 06 - 57 70 33 47 of via i.vis@bambelo.com.