Interieurverzorger Schoonmaak

Applications closed

Interieurverzorger Schoonmaak

Part-time · Breda

Ben jij op zoek naar een parttime baan welke je mooi kunt combineren met de schooltijden van jouw kinderen, of ga je zelf nog naar school en zoek je een bijbaan welke je goed kunt combineren met jouw studie-uren? Dan bieden wij dé ideale baan! Wij zijn namelijk op zoek naar een interieurverzorger die zijn of haar uren verdeelt over alle werkdagen. Je start 's ochtends om 9.00 uur en gaat om 14.00 uur weer lekker naar huis. Wil je ervoor zorgen dat ons gebouw er spik en span uitziet? Solliciteer dan snel!

Jouw toekomstige werkomgeving

Het kantoor, waar jij verantwoordelijk voor wordt, is gevestigd in het centrum van Breda. Goed te bereiken te voet, te fiets, met de auto (eigen parkeergelegenheid) of met het OV. We beschikken over 6 verdiepingen, waarvan er op 5 gewerkt wordt en op 1 lekker wordt geluncht en gepauzeerd. Je komt te werken in een omgeving waar hard wordt gewerkt, maar zeker ook veel plezier wordt gemaakt. We kunnen je garanderen dat je ondanks jouw zware werk, toch vol positieve energie weer naar buiten loopt. Want iedereen zal dankbaar zijn dat jij zijn/haar werkplek en werkomgeving weer een stukje fijner hebt gemaakt. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint jouw dag met het schoonmaken, opruimen en aanvullen van de keukens en toiletten. Je ruimt de vaatwasser uit, leegt de prullenbakken en zorgt ervoor dat alles er weer netjes uitziet. Vervolgens ga je door met het schoonmaken van de kantoren. Je maakt tussendoor even een gezellig praatje met een collega en gaat zo alle verdiepingen af.

Iedere dag wordt in de kantine een gezamenlijke lunch klaargezet. Om 11:30 uur zet je de lunch voor die dag klaar, zodat er vanaf 12:00 uur gegeten kan worden. Tussendoor sluit je zelf natuurlijk ook even aan voor een korte lunch break. Om 13:30 uur is iedereen klaar met eten en zorg je dat alles weer opgeruimd wordt, zodat de kantine weer voor andere activiteiten gebruikt kan worden.

Dit bieden we jou!

Zoals je ziet is er een hoop wat we van jou verwachten, maar hier kun je dan ook een hoop voor terug verwachten. We staan bekend om onze open cultuur, de deur staat altijd open en iedereen kent elkaar. Je komt te werken in een enthousiast, gezellig en betrokken team. Naast de fijne sfeer bieden we onder andere een salaris van € 13,50 per uur, 25 vakantiedagen op fulltime basis, vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Nog vragen?

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Stuur dan een mailtje naar jobs@bambelo.com! Of solliciteer direct: