IT Specialist

Solliciteer nu

IT Specialist

Full-time · Breda

Heb jij al een aantal jaar ervaring als IT support specialist, systeembeheerder of Cloud IT-support specialist? Weet jij als geen ander hoe belangrijk security en privacy is met betrekking tot IT? Wil jij met een jong, dynamisch bedrijf meegroeien en de kar trekken wat betreft het verder ontwikkelen van onze IT afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

The Destination Platform for Consumer Services in Europe

Bambelo faciliteert de verbinding tussen vraag en aanbod. Onze aanpak? We brengen proactief partners uit diverse landen samen met geïnteresseerde consumenten. De diversiteit aan aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

Stel je voor dat je op zoek bent naar een betrouwbare hovenier. Bambelo zorgt ervoor dat er een match komt met een geschikte partner. Dit doen we middels tientallen verschillende vergelijkings- en dienstenplatformen door heel Europa.

Waarom zijn we op zoek naar versterking?

Als snelgroeiende organisatie streven we naar een IT-infrastructuur die met ons meegroeit. We omarmen de nieuwste generatie cloud-based tools voor flexibele oplossingen. In tegenstelling tot traditionele bedrijven vermijden we on-premise servers, maar vertrouwen we op Google Workspace, Jumpcloud en andere SaaS-applicaties.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zoeken we een ervaren, in-house collega die de volledige verantwoordelijkheid krijgt om de toko op IT-support draaiende te houden!

Jouw rol als IT Support & Systeembeheerder

Binnen ons IT-support team ben jij dé go-to persoon voor de hele organisatie. Om dit soepel te laten verlopen, hebben we een handige service portal opgezet. Hier kunnen collega's verzoeken indienen of snel oplossingen vinden voor veelvoorkomende problemen.

In de altijd veranderende wereld van IT-support is geen dag hetzelfde. Van het opzetten van nieuwe werkplekken tot het implementeren van ingewikkelde SSO-koppelingen voor de nieuwste SaaS-tools, je bent erbij betrokken. En nog voor de week voorbij is, sta je voor het MT om een goed doordacht advies te geven over de meest kosteneffectieve en beheersbare manier om een nieuwe infrastructuur uit te rollen.

Kortom, een uitdagende rol waarin jouw leiderschap in IT wordt gewaardeerd en waar je volop de kans krijgt om de toekomst van onze organisatie vorm te geven.

Jouw profiel

Jij begrijpt dat de nieuwe generatie medewerkers opgegroeid is met eenvoudig toegankelijke software vanuit het web. Met flink wat relevante ervaring op zak navigeer je moeiteloos door de bijbehorende privacy- en beveiligingsuitdagingen. Je hebt een flexibele en proactieve houding en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden om onze collega's zelfstandig te ondersteunen bij hun IT-vraagstukken. Met een HBO-diploma op zak, bij voorkeur in Informatica of een vergelijkbare studie, en minstens 3-5 jaar ervaring in IT-support, systeembeheer of (SaaS) applicatiebeheer, ben jij de ideale kandidaat.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als IT-support, systeembeheerder of gelijkwaardig;

 • Ervaring met het beheren van laptops, printers en randapparatuur zoals routers, switches en access points;

 • Ervaring in het beheer van SaaS applicaties die gebruik maken van SSO en IDP;

 • Ervaring met het inrichten en opzetten van flexibel toegangsbeheer;

 • Ervaring met G-suite beheer;

 • Het is een sterke pré wanneer je al eens eerder het beheer hebt gedaan voor SaaS tools zoals Atlassian Jira, AFAS, Google Cloud en cloud VOIP oplossingen;

 • Je bent comfortabel in een organisatie waar Engels de voertaal is.

Dit bieden we jou

 • Een salaris tussen €3.000,- en  €3.900,- bruto per maand (o.b.v. fulltime ) aangevuld met 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Een fulltime of parttime baan in een enthousiaste, ambitieuze en betrokken organisatie met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;

 • Gezellige sociale activiteiten zoals een wekelijkse vrijdagmiddagborrel, het BAM sporttoernooi en andere leuke uitjes;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, een voordelig sportabonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Je komt, volgens Indeed, te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland (én uiteraard ook volgens al onze collega’s) met een score van 4,9 uit 5!

Ben je enthousiast?

Leuk! We horen graag van je waarom deze rol jou op het lijf geschreven is! Laat jouw cv en motivatie bij ons achter en we nemen binnen een paar dagen contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Imke via i.vis@bambelo.com of +316 57703347