Bijbaan Klantenservice Medewerker

Apply now

Bijbaan  Klantenservice Medewerker

Part-time · Breda

Ben jij iemand die energie krijgt van klanten helpen en staat klanttevredenheid hoog bij jou in het vaandel? Ben je tussen de 8 en 24 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons ben je als klantenservice medewerker verantwoordelijk voor de verwerking van de retour aanvragen van onze partners. Daarnaast kom je ook persoonlijk met klanten in contact omdat je dagelijks telefonisch vele consumenten spreekt. 

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en gaan uitbreiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei!  

Jouw rol als Klantenservice Medewerker

Als Klantenservice Medewerker controleer jij offerteaanvragen van consumenten die retour kunnen worden gestuurd door de aangesloten bedrijven. Je belt of mailt de consument na om te vragen of ze goed geholpen zijn via onze website, vraagt door en komt zo tot de werkelijke vraag vanuit de consument. Het is de kunst om de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Competenties als plannen en nauwkeurig werken zijn hierin belangrijk. Jij hebt de doorslag en bepaalt uiteindelijk of de lead binnen het retourbeleid valt of niet. Het is daarom belangrijk dat je keuzes durft te maken. Omdat je veel in contact bent met consumenten ben je een belangrijke schakel tussen de marketing en salesafdeling.

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met andere collega's van het Partner Happiness Team en het Consumer Happiness team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Je bent iemand die;

 • Goed kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;

 • Klantgericht en behulpzaam is, klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel;

 • Kritisch en nauwkeurig werkt en keuzes durft te maken;
 • Graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt en weet van aanpakken. Daarnaast ben je iemand die houdt van verantwoordelijkheid;
 • Het leuk vindt om veel telefonisch contact met consumenten te hebben.

Dit bieden we jou

 • Een baan tussen de 8 en 24 uur per week (graag horen we van jou hoeveel uur per week je beschikbaar bent);

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Een baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;

 • Het vertrouwen om jouw eigen ideeën verder uit te werken;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, wekelijkse sport/bokslessen en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!


Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.