UX Designer

Solliciteer nu

UX Designer

Full-time · Breda

Ben jij een ster in het doorgronden van de eindgebruiker, krijg jij energie van het ontwerpen van waardevolle gebruikerservaringen voor websites, webshops of applicaties en leg jij graag verbanden? Ben jij daarnaast op zoek naar een plek waar jij je zowel op technisch als op persoonlijke competenties maximaal kunt ontwikkelen? Dan is de rol als UX Designer bij Bambelo iets voor jou!

Bambelo

Bambelo bestaat uit diverse vergelijkingsplatformen. Deze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van bedrijven die deze dienst aanbieden en zich bij ons hebben aangemeld voor leadgeneratie. Hieruit kan de consument kiezen voor de partij die het beste bij haar wensen aansluit. Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten bedrijven en brengt zodoende vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: leadgeneratie en relatiebeheer van directe klanten.

Jouw rol als UX Designer

Als expert op het gebied van user experience, leid je de visie en richting qua design en interactie van ons internationale platform en al haar gekoppelde websites. Je bent kwaliteitsgericht en zaken als schaalbaarheid zitten standaard in je werkwijze.

Net als wij, geloof je sterk in een experiment en data gedreven aanpak, waarbij nieuwe ontwerpen op basis van gedegen gebruikersonderzoek en A/B-experimenten worden voorgelegd aan onze eindgebruikers. Je hebt dan ook voldoende analytische skills om nieuwe prototypes snel en effectief zelf te valideren, zodat je voldoende ruimte overhoud om grotere initiatieven van begin tot eind te ontwerpen.

Van onze websites tot projecten als nieuwsbrieven en marketinguitingen, neem je onze merkidentiteit en het gedrag van de gebruiker als basis voor het creëren van de verschillende ontwerpen. Je begrijpt als geen ander waarom én hoe onze gebruikers ons platform willen gebruiken.

Binnen een multidisciplinair agile team van developers en CRO specialisten, ben je mede instaat om aan te tonen wat de impact is van het toevoegen van features aan onze websites of het optimaliseren van reeds bestaande functionaliteit. Elke minuut brengen we meerdere gebruikers en bedrijven met elkaar in contact, en dat wordt alleen maar meer. Je komt terecht in een gezellig, leuk en getalenteerd team!

Jouw profiel

 • Je hebt 3+ jaar werkervaring als UX designer;

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van (Multimedia) Design, User Interface Design, Productontwikkeling of andere gerelateerde studies;

 • Jij bent ijzersterk in UI/UX design, User Acceptance Testing, Wireframing, Prototyping, CSS en HTML;

 • Weet je ook nog (eenvoudige) javascript snippets op te zetten en voor te leggen aan onze frontend developers, is dat een grote pré;

 • Je hebt ervaring met A/B testing tools zoals VWO, Optimizely of Google Optimize en weet hoe je experimenten moet opzetten;

 • Tools als Figma en Framer hebben voor jou geen geheimen;

 • Je hebt ervaring met kwalitatief gebruikersonderzoek en begrijpt hoe prototypes gevalideerd kunnen worden op basis van user panels;

 • Je weet hoe je business requirements/ideeën vertaald naar een technische oplossing en werkt graag Agile.

Dit bieden we jou

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken organisatie;
 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;
 • Het vertrouwen om jouw eigen ideeën verder uit te werken;
 • Een passend salaris bij jouw ervaring en verantwoordelijkheden;
 • Flexibele werktijden;
 • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Ruimte om hard werken af te wisselen met een gezellig potje ping pong, poolen of een potje tafelvoetbal;
 • Verkozen tot één van de beste werkgevers van Nederland door Indeed met een 4,7 uit 5!

Met de juiste mensen op de juiste plek verzet je bergen. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen kracht. Zo zorgen we ervoor dat elk project een juiste balans heeft tussen creativiteit en strategie. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij. Wat wordt jouw toegevoegde waarde?

Nog vragen?

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Bel dan naar 076 5 246 245 en vraag naar Sander! Of solliciteer direct: