Medior Front-end Developer

Solliciteer nu

Medior Front-end Developer

Full-time · Breda

Stoor jij je ook altijd zo aan websites die absoluut niet logisch zijn ingericht, die niet werken wanneer je doorklikt, waarbij je uren moet scrollen voor je gevonden hebt wat je zocht? En denk jij; dit kan veel sneller, beter, makkelijker… en bovenal een stuk gebruiksvriendelijker! Dan ben jij de Medior Front-end Developer die wij zoeken.

Als Medior Front-end Developer word jij verantwoordelijk voor zowel de creatieve als de technische kant van onze platformen die volop in ontwikkeling zijn.

Bij Bambelo geloven we erin dat je met de juiste mensen op de juiste plek, bergen kan verzetten. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen krachten, vaardigheden en doelen. Zo zorgen we ervoor dat elk project een juiste balans heeft tussen creativiteit en strategie. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij.

Bambelo

Bambelo bestaat uit diverse vergelijkingsplatformen. Deze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van bedrijven die deze dienst aanbieden en zich bij ons hebben aangemeld voor leadgeneratie. Hieruit kan de consument kiezen voor de partij die het beste bij haar wensen aansluit. Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten bedrijven en brengt zodoende vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: leadgeneratie en relatiebeheer van directe klanten.

Jouw rol als Medior Front-end Developer

Als Medior Front-end Developer kom je te werken binnen een multidisciplinair Agile team. Samen werk je aan de doorontwikkeling van onze internationale platformen, waarbij je onder andere gebruik maakt van Vue.js framework in combinatie met NuxtJS. Ofwel, geen klantcontact (als dit niet je ding is). Zo kan je lekker gefocust werken aan de (door)ontwikkeling van innovatieve producten zoals vergelijkingsplatformen, financiële systemen en een krachtige leadgeneratie tool.

Onze concepten worden ontwikkeld in een mono repository die zijn opgezet met gedeelde componenten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom schrijven we onder andere unit testen. Naast het ontwikkelen van componenten die breed ingezet kunnen worden binnen onze concepten zul je ook werken aan het realiseren van A/B experimenten. Dit kan een kleine aanpassing zijn in onze formulieren, een volledig nieuw uiterlijk uitrollen of een revolutionaire nieuwe feature ontwikkelen om de performance te verbeteren.

Kortom, jouw werkzaamheden variëren van het toevoegen van features aan onze websites, het koppelen/ontwikkelen van API’s en het uitwerken van A/B test functionaliteit door alle systemen heen. Ook kan het voorkomen dat je jouw werkzaamheden afwisselt met het maken van een logo, favicon, concept achtergrond afbeeldingen of andere visuele zaken.

Afdelingscultuur

Bambelo denkt met je mee en samen creëren we de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften! Wij geloven er sterk in dat je altijd kan blijven groeien in je ontwikkeling. Samen zullen we gaan voor jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Je komt te werken in een omgeving waar voldoende ruimte is om jouw talenten tot zijn recht te laten komen. Werk jij die ene dinsdag toch liever vanuit huis? Dan is dat voor ons geen probleem. Wat we minsten zo belangrijk vinden als flexibiliteit, is plezier in je werk. Daarom maken we voldoende ruimte voor informele activiteiten, hebben we een sterke teamspirit en dat alles in onze reeds vernieuwde vestiging in hartje Breda.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een front-end rol;

 • Het Vue.js en NuxtJS framework kennen voor jou geen geheimen meer;

 • Je hebt ervaring met version control, testing & releasing;

 • Stylen met Sass en eventueel frameworks zoals Tailwind CSS is je niet onbekend;

 • Je weet hoe je business requirements/ideeën vertaalt naar een creatieve en gebruiksvriendelijke oplossing en werkt graag Agile;

 • Zowel Engels- als Nederlandstalig ben je communicatief sterk.

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn ontzettend trots dat onze collega’s de organisatie een 4,7 op een schaal van 5 scoren middels de reviews van Indeed. Onze werkomstandigheden, sfeer en cultuur hebben hier zeker mee te maken. Daarnaast bieden wij:

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;
 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nog meer in te groeien;
 • Je zal gaan werken vanuit je talenten, met veel ruimte voor- en vertrouwen in eigen ideeën en initiatief;
 • Een salaris passend bij jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Ouderschapsverlof, extra geboorteverlof bovenop wat de Wet voorschrijft, een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken;
 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, korting op een sport abonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage.

Nog vragen?

Ben je enthousiast geworden en wil je binnenkort ook jouw steentje bijdragen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Als je vragen hebt of gewoon een keer vrijblijvend een kop koffie wil drinken, mag je HR natuurlijk even bellen op 076 30 60 253 of mailen naar jobs@bambelo.com. We horen graag van je!