Online Marketeer (B2C)

Apply now

Online Marketeer (B2C)

Full-time · Breda

Heb jij een passie voor resultaatgerichte marketing en de ambitie om met jouw kennis onze B2C marketing naar een hoger niveau te tillen? Ben jij daadkrachtig, datagedreven en kent het online marketing landschap voor jou geen geheimen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Wij zijn namelijk op zoek naar een Marketing Specialist die het aandurft om de B2C marketing van Bambelo verder vorm te geven.

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings- en dienstenplatformen in heel Europa. We zijn op dit moment actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië. We hebben grootse plannen om verder uit te breiden naar meer Europese landen om zo onze droom te realiseren.

Vanuit ons kantoor in hartje Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit aan aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

Jouw rol als Online Marketeer

Als Online Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor het inrichten en optimaliseren van marketingcampagnes om geïnteresseerde consumenten naar ons platform te trekken. Je beheert een groot aantal campagnes op verschillende advertentieplatformen zoals Google, Microsoft en Facebook. Het live zetten van nieuwe campagnes, het diepgaand analyseren van je advertenties en deze steeds verder optimaliseren is waar jij enthousiast van wordt. Samen met je collega’s ga je op zoek naar kansen om het resultaat van alle campagnes te maximaliseren.

Als échte digital marketeer heb jij affiniteit met data en ben jij gewend om iedere optimalisatie uit te voeren op basis van je metingen en je daaruit voortgekomen analyses. Bovendien probeer je voortdurend op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen om nieuwe kansen te spotten en nieuwe testen live te zetten.

Jouw toekomstige bedrijf en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een ambitieus team met marketingspecialisten. SEA, Social, Data, B2B: ieder heeft zo zijn eigen expertise. Wij hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid, vrijheid, proactiviteit en data-gedreven keuzes, waar plezier centraal staat bij alles wat wij doen!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Je hebt enkele jaren ervaring als online marketeer of in een soortgelijke functie;
 • Je bent proactief, zelfstandig en durft het voortouw te nemen;

 • Advertentieplatformen als Facebook, Google of Microsoft zijn voor jou bekend terrein;

 • Je wordt enthousiast van het draaien van experimenten en het vinden van datagedreven optimalisaties;

 • Werkervaring aan de klantzijde in een digitale organisatie is een pré;

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of hoger;

 • Je bent idealiter 5 dagen, maar minimaal 4 dagen beschikbaar;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en bent ook comfortabel in een organisatie waar Engels de voertaal is.

Hard werken wordt beloond bij Bambelo:

 • Een fulltime baan in een gezellig en enthousiast team waarbij ruimte is voor eigen ideeën en initiatief;
 • Kantoor in hartje centrum van Breda;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, een voordelig sportabonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;
 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;
 • Je komt, volgens Indeed, te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland (én uiteraard ook volgens al onze collega’s) met een score van 4,9 uit 5!

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling (076 30 60 253) of via de mail (jobs@bambelo.com).