Medewerker Inkoop en Contractbeheer

Solliciteer nu

Medewerker Inkoop en Contractbeheer

Full-time · Breda

Vind jij het tof om je bezig te houden met het reilen en zeilen van contractbeheer van onze klanten en/of leveranciers en het waarborgen van de naleving van inkoopbeleid en -regelgeving? Dan ben jij misschien wel de Medewerker Inkoop en Contractbeheer die wij zoeken!

Bambelo

Bambelo bestaat uit diverse vergelijkingsplatformen. Deze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van bedrijven die deze dienst aanbieden en zich bij ons hebben aangemeld voor leadgeneratie. Hieruit kan de consument kiezen voor de partij die het beste bij haar wensen aansluit. Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten bedrijven en brengt zodoende vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: leadgeneratie en relatiebeheer van directe klanten.

Jouw rol als Medewerker Inkoop en Contractbeheer

Als Procurement Specialist zal jij je zelfstandig bezig houden met alles rondom het operationele inkoopproces van interne aanvraag tot aankoop. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers en streeft naar een langdurige samenwerking.

Hierbij challenge je interne stakeholders op inkopen die gedaan worden. Je deinst niet terug om met de inkoopleverancier te onderhandelen, waarbij inkoopvoorwaarden de leidraad vormen (prijs, kwaliteit en voorwaarden). Je weet hoe je de kleine lettertjes in inkoopvoorwaarden hoort te lezen/ interpreteren en weet hieruit de risico's in te schatten en te beperken. Wanneer de aankoop eenmaal rond is, bewaak en monitor je de leverancier prestaties samen met de interne stakeholders. Verder zie je het doen van kostenbesparingsvoorstellen als vast onderdeel van je verantwoordelijkheden.

Jouw toekomstige team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Je komt te werken in het Finance team dat bestaat uit 4 collega's. We zijn een hecht team waarbij naast werk, plezier ook hoog in het vaandel staat. In het finance team heb je een key positie in de organisatie gezien we met elke afdeling in aanraking komen. De locatie van onze afdeling is dan ook centraal gelegen in het pand waardoor je snel iedereen leert kennen. Binnen je werkzaamheden zal je met meerdere afdelingen aanraking komen zoals HR, IT Support.

Naast contractbeheer en procurement, zijn we binnen het team ook verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Als bedrijf zijn we momenteel hard groeiende en deze functie zal hierin meegroeien met uitdagende projecten en vraagstukken.

Wie zoeken we?

  • Jij bent een enthousiaste onderhandelaar die niet terugschrikt voor uitdagende vragen en bereid is om verantwoordelijkheid te dragen voor het behalen van resultaten. Dankzij jouw bijdragen en innovatieve denkwijze, help je ons om onze doelen te bereiken;

  • Je hebt kennis van inkoopbeleid en inkoopprocedures en bent in staat dit zelfstandig uit te voeren;

  • Je bent pro-actief en in staat de juiste prioriteiten te stellen;

  • Je hebt commercieel inzicht;

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Dit bieden we jou!

  • Een flexibele baan op locatie;
  • Ruimte voor ontwikkeling, zodat jij kunt groeien in je werkveld;
  • Leuke extra's zoals wekelijkse vrijdagmiddagborrel en maandelijkse massage;
  • Een informele werksfeer met jonge mensen;
  • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatief.


Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.