Senior Back-end Developer

Solliciteer nu

Senior Back-end Developer

Full-time · Breda

Ga jij graag de uitdaging aan om de ontwikkeling van een project als Senior te dragen? Heb jij ambitie om je collega’s naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder, want binnen de afdeling Product Development van Bambelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste professional voor de functie van Senior Back-end Developer. Klinkt dit als een functie voor jou? Dan maken we graag kennis met je.

Bij Bambelo geloven we erin dat je met de juiste mensen op de juiste plek, bergen kan verzetten. Het beste team bestaat voor ons uit een ideale mix van verschillende mensen met ieder hun eigen krachten, vaardigheden en doelen. Zo zorgen we ervoor dat elk project een juiste balans heeft tussen creativiteit en strategie. Ieder draagt zo op zijn eigen manier een steentje bij.

Bambelo

Bambelo bestaat uit diverse vergelijkingsplatformen. Deze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van bedrijven die deze dienst aanbieden en zich bij ons hebben aangemeld voor leadgeneratie. Hieruit kan de consument kiezen voor de partij die het beste bij haar wensen aansluit. Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten bedrijven en brengt zodoende vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: leadgeneratie en relatiebeheer van directe klanten.

Jouw rol als Senior Back-end Developer

Als Senior Back-end Developer kom je te werken binnen een multidisciplinair Agile team. Samen werk je aan de doorontwikkeling van onze internationale platformen; een microservices architecture setup waar we continu aan verbeteren en doorbouwen.

Van het toevoegen van features aan onze websites, koppelen/ontwikkelen van API’s tot aan het uitwerken van A/B test functionaliteit door alle systemen heen.

Ofwel, geen klantcontact (als dit niet je ding is). Zo kan je lekker gefocust werken aan de (door)ontwikkeling van innovatieve producten zoals vergelijkingsplatformen, financiële systemen en een krachtige leadgeneratie tool.

Als Senior heb jij al een hoop ontwikkelingen gezien en meegemaakt. Hierdoor heb jij een sterke toekomstvisie op software development ontwikkeld en wil jij deze graag delen met het team. Onze Tech stack is breed; van PHP/Golang, MySQL en Elasticsearch tot Kubernetes, Google Cloud en BigQuery. Dat maakt het lekker afwisselend!

Afdelingscultuur

Bambelo denkt met je mee en samen creëren we de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften! Wij geloven er sterk in dat je altijd kan blijven groeien in je ontwikkeling. Samen zullen we gaan voor jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Je komt te werken in een omgeving waar voldoende ruimte is om jouw talenten tot zijn recht te laten komen. Werk jij die ene dinsdag toch liever vanuit huis? Dan is dat voor ons geen probleem. Wat we minsten zo belangrijk vinden als flexibiliteit, is plezier in je werk. Daarom maken we voldoende ruimte voor informele activiteiten, hebben we een sterke teamspirit en dat alles in onze vestiging in hartje Breda.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je beschikt over minimaal 4 à 5 jaar werkervaring in een back-end rol;

 • De nodige kennis van PHP ontbreekt bij jou natuurlijk niet;

 • Je hebt ervaring met data storages, versie controle, testing & releasing;

 • Je weet hoe je business requirements/ideeën vertaalt naar een technische oplossing en werkt graag Agile;

 • Je hebt een sterke visie op technische innovatie en professionalisering;

 • Zowel Engels- als Nederlandstalig ben je communicatief sterk.

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn ontzettend trots dat onze collega’s de organisatie een 4,7 op een schaal van 5 scoren middels de reviews van Indeed. Onze werkomstandigheden, sfeer en cultuur hebben hier zeker mee te maken. Daarnaast bieden wij:

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;
 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nog meer in te groeien;
 • Je zal gaan werken vanuit je talenten, met veel ruimte voor- en vertrouwen in eigen ideeën en initiatief;
 • Een salaris passend bij jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Ouderschapsverlof, extra geboorteverlof bovenop wat de Wet voorschrijft, een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken;
 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, korting op een sport abonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.