Senior IT Specialist

Apply now

Senior IT Specialist

Full-time · Breda

Heb jij al 3-5 jaar ervaring als IT support specialist, systeembeheerder of Cloud IT-support specialist? Heb je de ambitie om op termijn door te groeien naar een team-lead functie? Weet jij als geen ander hoe belangrijk security en privacy is met betrekking tot IT? Wil jij met een jong, dynamisch bedrijf meegroeien en de kar trekken wat betreft het verder ontwikkelen van onze IT afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings- en dienstenplatformen in heel Europa. We zijn op dit moment actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië. We hebben grootse plannen om verder uit te breiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons kantoor in hartje Breda verbinden we onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit aan aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

Waarom zijn we op zoek naar versterking?

Als snelgroeiende organisatie streven we naar een IT-infrastructuur die met ons meegroeit. We omarmen de nieuwste generatie cloud-based tools voor flexibele oplossingen. In tegenstelling tot traditionele bedrijven vermijden we on-premise servers, maar vertrouwen we op Google Workspace, Jumpcloud en andere SaaS-applicaties.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zoeken we een ervaren collega die in-house ondersteuning kan geven op IT-support en kan zorgen dat de afdeling en het team kunnen meegroeien.

Jouw rol als Senior IT support & systeembeheerder

Binnen het IT-support team ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gehele organisatie. Om dit vlot te laten verlopen, hebben we een gebruiksvriendelijke service portal ingericht. Hier kunnen collega’s terecht om een verzoek in te dienen of snel na te kunnen lezen hoe ze zelf bepaalde zaken oplossen.

In de dynamische wereld van IT-support varieert de dag van het inrichten van nieuwe werkplekken tot het implementeren van complexe SSO-koppelingen voor recent uitgerolde SaaS-tools. De week is nog niet voorbij of je mag aan het MT een weloverwogen advies presenteren over de meest kosteneffectieve en beheersbare uitrol van een nieuwe infrastructuur.

Kortom, een uitdagende rol waarin we jouw leiderschap in IT waarderen en ruimte bieden om vorm te geven aan de toekomst van onze organisatie.

Jouw profiel

Jij begrijpt dat de nieuwe generatie medewerkers opgegroeid is met gemakkelijk toegankelijke software vanaf het internet. Met meerdere jaren relevante ervaring navigeer je soepel door de bijbehorende privacy- en beveiligingsvraagstukken. Je hebt een flexibele en initiatiefrijke instelling, waarbij je voldoende communicatieve vaardigheden hebt om zelfstandig onze collega’s te ondersteunen met hun IT vraagstukken. Jij hebt een HBO diploma in de pocket, bij voorkeur in de richting van Informatica of een soortgelijke studie, en daarnaast al meer dan 3-5 jaar werkervaring opgedaan als IT-support, systeembeheerder of (SaaS) applicatiebeheerder.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als IT-support, systeembeheerder of gelijkwaardig;

 • Ervaring met het beheren van laptops, printers en randapparatuur zoals routers, switches en access points;

 • Ervaring in het beheer van SaaS applicaties die gebruik maken van SSO en IDP;

 • Ervaring met het inrichten en opzetten van flexibel toegangsbeheer;

 • Ervaring met G-suite beheer;

 • Het is een sterke pré wanneer je al eens eerder het beheer hebt gedaan voor SaaS tools zoals Atlassian Jira, AFAS, Google Cloud en cloud VOIP oplossingen;

 • Je bent comfortabel in een organisatie waar Engels de voertaal is.

Dit bieden we jou

 • Een fulltime of parttime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken organisatie;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief;
 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;
 • Flexibele werktijden;
 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, tafeltennis en poolen op kantoor, voordelig sportabonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;
 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,9 uit 5!

Nog vragen?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.