Senior Scrum Master

Solliciteer nu

Senior Scrum Master

Full-time · Breda

Zie jij het als een uitdaging om ons Product Development team als een geoliede machine te laten lopen? Ben jij de drijvende kracht die het team naar het volgende niveau kan tillen? Heb jij ervaring met Agile coaching? Dan ben jij misschien wel de Senior Scrum Master met wie wij graag in gesprek gaan!

Bambelo

Bambelo bestaat uit diverse vergelijkingsplatformen. Deze platformen richten zich op consumenten die op zoek zijn naar bepaalde dienst. De consument kan een aanvraag doen voor een dienst en ontvangt vervolgens een zestal offertes van bedrijven die deze dienst aanbieden en zich bij ons hebben aangemeld voor leadgeneratie. Hieruit kan de consument kiezen voor de partij die het beste bij haar wensen aansluit. Onze platformen leggen de link tussen de consument en aangesloten bedrijven en brengt zodoende vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: leadgeneratie en relatiebeheer van directe klanten.

Jouw rol als Senior Scrum Master

Jij bent een onmisbare factor bij ieder project en hebt een uiteenlopend takenpakket. Je ondersteunt en motiveert het Product Development team om hun potentieel te maximaliseren, maar je bent ook bezig met het verwijderen van belemmeringen, het waarborgen van transparantie en het bevorderen van continue verbetering. Met jouw sterke communicatieskills creëer jij een goede relatie met de verschillende stakeholders en zorg je voor wederzijds vertrouwen tussen de organisatie en het team. Omdat jij een goede Senior Scrum Master bent zitten alle betrokken op 1 lijn wat betreft doelen en verwachtingen.

Als toevoeging op de functie als Senior Scrum Master is het hebben van Agile coaching skills een grote plus. Je helpt de organisatie om een Agile cultuur op te bouwen en je bent in staat om mensen te coachen en mee te nemen in jouw brede kennis over de Agile principes.

In deze Scrum Master / Agile coaching is het een mogelijkheid om door te groeien naar een functie als team lead. Jouw leiderschapskills komen dan niet alleen van pas als Senior Scrum Master, maar ook als sparringpartner en liaison van onze Director of Product, Marketing & IT. Als leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor de impact van het team op de organisatie, dit altijd binnen het Scrum framework waarbij je vooral een ondersteunende rol hebt. 

Afdelingscultuur

Bambelo denkt met je mee en samen creëren we de werkomstandigheden die aansluiten bij jouw behoeften! Wij geloven er sterk in dat je altijd kan blijven groeien in je ontwikkeling. Samen zullen we gaan voor jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Je komt te werken in een omgeving waar voldoende ruimte is om jouw talenten tot zijn recht te laten komen. Werk jij die ene dinsdag toch liever vanuit huis? Dan is dat voor ons geen probleem. Wat we minsten zo belangrijk vinden als flexibiliteit, is plezier in je werk. Daarom maken we voldoende ruimte voor informele activiteiten, hebben we een sterke teamspirit en dat alles in onze reeds vernieuwde vestiging in hartje Breda.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

 • Je hebt enkele jaren ervaring als Scrum Master - medior/medior-plus;

 • Je bent in staat het team te coachen en mee te nemen in jouw grote kennis van Agile principes en praktijken;

 • Je bent in staat om het Scrum framework effectief over te brengen;

 • Je herkent snel mogelijke ‘roadblocks’ en denkt in oplossingen;

 • Je hebt kennis van en ervaring met Jira;

 • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in zowel het Engels als het Nederlands;

 • Je hebt ervaring met Agile coaching (geen must maar wel een grote pré)

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn ontzettend trots dat onze collega’s de organisatie een 4,7 op een schaal van 5 scoren middels de reviews van Indeed. Onze werkomstandigheden, sfeer en cultuur hebben hier zeker mee te maken. Daarnaast bieden wij:

 • Een fulltime baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;
 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nog meer in te groeien;
 • Je zal gaan werken vanuit je talenten, met veel ruimte voor- en vertrouwen in eigen ideeën en initiatief;
 • Een salaris passend bij jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Ouderschapsverlof, extra geboorteverlof bovenop wat de Nederlandse wet voorschrijft, een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om ook (deels) vanuit huis te werken;
 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, korting op een sport abonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;

Nog vragen?

Ben je enthousiast geworden en wil je binnenkort ook jouw steentje bijdragen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Als je vragen hebt of gewoon een keer vrijblijvend een kop koffie wil drinken, mag je HR natuurlijk even bellen op 076 30 60 253 of mailen naar jobs@bambelo.com. We horen graag van je!