Meewerkstage Accountmanagement Relatiebeheer

Apply now

Meewerkstage Accountmanagement Relatiebeheer

Internship · Breda

Bambelo groeit en dat is goed nieuws. Niet alleen voor ons, maar ook zeker voor jou! Momenteel hebben wij namelijk ruimte vrij voor een stagiair(e) met interesse in accountmanagement en relatiebeheer. Daar hoef je écht nog geen fikse dosis werkervaring voor te hebben; die leren wij je met alle liefde bij. Zit jij momenteel middenin een MBO of HBO studie en wordt het hoog tijd dat je wat waardevolle praktijkervaring in de wereld van sales gaat opdoen? Dan maken wij graag kennis met je!

Over Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn op dit moment actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Italië en hebben wij grootse plannen om verder uit te breiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons kantoor in hartje van Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei!

Jouw rol als Stagiair(e) Accountmanagement Relatiebeheer

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van ons klantenbestand. Je toont een flinke dosis lef en wilt je graag ontwikkelen in sales en relatiebeheer. Geen enkele dag is bij ons hetzelfde en we doen graag nieuwe dingen. Hier nemen we je dolgraag in mee. Samen zorgen we ervoor dat je waardevolle praktijkervaring opdoet. 

Als stagiair(e) Accountmanagement Relatiebeheer controleer jij onder andere offerteaanvragen van consumenten die retour kunnen worden gestuurd door de aangesloten bedrijven. Je belt de consument na om te vragen of ze goed geholpen zijn via onze website, vraagt door en komt zo tot de werkelijke vraag vanuit de consument. Ook zul je onze klanten verder helpen door hun vragen via de mail te beantwoorden. 

Jouw toekomstige DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met andere collega's van het Partner Happiness Team en het Consumer Happiness team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Je woont in de buurt van Breda binnen een maximale afstand van ongeveer 50 km;

 • Je zit middenin je MBO / HBO opleiding en bent toe aan de praktijk;

 • Je barst van de passie en bent onwijs leergierig;

 • Je haalt energie uit het telefonisch contact met klanten; 

 • Je wilt nóg beter worden dan dat je nu al bent.


Hard werken wordt beloond bij Bambelo

 • Je komt te werken in een informele omgeving, waarbij je alle ruimte en vertrouwen krijgt voor eigen ideeën en initiatief;
 • Kantoor in hartje centrum van Breda;
 • Leerzame stage in een enthousiast, ambitieus en betrokken team; 
 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, korting op een sport abonnement en een maandelijkse bedrijfsmassage;
 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!
 • Stagevergoeding van € 400,- per maand.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?


Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons stage wilt komen lopen. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling via 076 30 60 253 of via de mail.