Team Lead Partner Happiness

Solliciteer nu

Team Lead Partner Happiness

Full-time · Breda

Ben jij een geboren leider en krijg je enorm veel energie van mensen aansturen? Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je het maximale uit jouw team halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Team Lead Partner Happiness bij Bambelo vind je het fantastisch om doelen te behalen.

Over Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn op dit moment actief in Nederland, België, Spanje, Italië en hebben wij grootse plannen om verder uit te breiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei!  

Jouw rol als Team Lead Partner Happiness

Groei staat centraal binnen Bambelo. Voor zowel onze partners (klanten), Bambelo als organisatie maar zeker ook voor onze collega’s.

Als Team Lead Partner Happiness heb je een diverse rol. Wij sturen als organisatie op outcome. Je krijgt een vrije rol om de (door jezelf) gestelde doelen (OKR’s) samen te realiseren met je team. Je zorgt ervoor dat je collega’s het maximale uit hun rol halen, ze de juiste begeleiding en sturing krijgen en zich verder persoonlijk ontwikkelen. Je bent proactief, betrokken, communicatief en menselijk. Dit komt terug in je dagelijkse manier van leidinggeven of tijdens 1 op 1’s, stand-ups, meetings en strategische sessies. Als Team Lead ben je tevens in staat om projecten op te zetten en te begeleiden.

We verwachten van de Team Lead dat hij/zij met het team zorgt voor omzetstijgingen. Upsell activiteiten en het verhogen van onze retentie staan hierbij centraal. Je bent als Team Lead (mede)verantwoordelijk voor het omzetten van analyses in acties. Je zorgt ervoor dat jouw team de gestelde targets en doelen behaald.

Om bovenstaande doelen te behalen voer je onderstaande kerntaken uit:

 • Je draagt de missie, visie en strategie uit van het Partner Happiness Team;
 • Je kent en deelt de waarden van Bambelo, denk aan cultuur en DNA;
 • Je enthousiasmeert en inspireert collega’s;
 • Je vertaalt de visie naar sales doelstellingen;
 • Je monitort en bespreekt resultaten op zowel team- als individueel niveau;
 • Je beoordeelt resultaten zowel op team- als individueel niveau, je stuurt bij en brengt gedragsaanpassingen teweeg;
 • Je helpt personen in het team met hun persoonlijke ontwikkeling;
 • Je stimuleert om met ideeën te komen en zelf naar oplossingen te zoeken.

Jouw toekomstige team

Een internationaal team van 6 Partner Happiness Managers kijkt enorm uit naar je komst. Jouw team is op zoek naar een betrokken leidinggevende die sociaal, motiverend en coachend is. Daarnaast heb je veel oog voor hun persoonlijke ontwikkeling. Jouw team bestaat uit een combinatie van Nederlandse, Belgische, Spaanse, Franse en/of Italiaanse collega’s. In de loop van volgend jaar zal je team verder groeien naar maximaal 12 Partner Happiness Managers.

Elke Partner Happiness Managers heeft zijn / haar eigen partnerbase, is de directe contactpersoon en helpt partners (proactief) om maximale klant- en omzetgroei te realiseren. Je zal veel sparren en schakelen met Sanne, je collega Team Lead Partner Happiness Manager. Sanne heeft een even groot team als jij. Jelle zal als Head of Consumer en Partner Happiness veel met je samenwerken om onze doelen te bereiken.

De totale Sales afdeling bestaat momenteel uit zo’n 45 collega’s. We stimuleren onderling samenwerken en je zal zodoende ook veel contact hebben met de afdelingen Business Development en Consumer Happiness. 

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Zoals eerder omschreven zijn we op zoek naar een betrokken leidinggevende die sociaal, motiverend en coachend is; 
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in accountmanagement;  
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende rol;  

 • Je bent comfortabel in een organisatie waar Engels de voertaal is; 

 • Je bent commercieel; 

 • Je bent proactief, zelfstandig en neemt het initiatief; 

 • Je bent ondernemend en prima in staat om te prioriteren; 

 • Je bent communicatief zeer vaardig en je kan goed luisteren; 

 • Je bent analytisch en kan dit omzetten naar concrete acties; 

 • Je staat open voor feedback en je hebt ervaring om andere mensen feedback te geven. 

Hard werken wordt beloond bij Bambelo

 • Een fulltime baan in een gezellig en enthousiast team waarbij ruimte is voor eigen ideeën en initiatief;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit thuis te werken;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, wekelijkse sport/bokslessen en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!


Ben je enthousiast en wil je solliciteren? 

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met Jelle Voermans via 076 306 02 45 of via de mail.