Customer Service Medewerker Netherlands

Solliciteer nu

Customer Service Medewerker Netherlands

Full-time / Part-time · Breda

Ben jij iemand die energie haalt uit het helpen van klanten? Als Customer Service Medewerker Netherlands ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de retour aanvragen van onze klanten. Daarbij spreek jij dagelijks telefonisch vele consumenten. Ben jij op zoek naar een (parttime) baan met verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bambelo

Wij hebben de ambitie om “The Destination Platform for Consumer Services in Europe” te worden. Dit doen wij middels tientallen vergelijkings-, dienstenplatformen in heel Europa. We zijn actief in Nederland, België, Spanje en Italië en gaan uitbreiden naar meer Europese landen om onze droom te realiseren.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda verbinden we actief onze aangesloten partners uit verschillende landen met geïnteresseerde consumenten. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar. De diversiteit in aanbieders van diensten en producten is groot; van een passende makelaar tot de allerbeste schilder.

In totaal bedienen we tientallen branches en verbinden we maandelijks tienduizenden consumenten aan bedrijven. We richten ons hiermee op datgene waar we in uitblinken: het voor de consument zo makkelijk mogelijk maken om in contact te komen met specialisten en onze partners helpen aan nieuwe klanten en omzetgroei! 


Jouw rol als Customer Service Medewerker Netherlands

Als Customer Service Medewerker Netherlands controleer jij offerteaanvragen van consumenten die retour kunnen worden gestuurd door de aangesloten bedrijven. Je belt de consument na om te vragen of ze goed geholpen zijn via onze website, vraagt door en komt zo tot de werkelijke vraag vanuit de consument. Het is de kunst om de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Competenties als plannen en nauwkeurig werken zijn hierin belangrijk. Jij hebt de doorslag en bepaalt uiteindelijk of de lead binnen het retourbeleid valt of niet. Het is belangrijk dat je keuzes durft te maken. Omdat je veel in contact bent met consumenten ben je een belangrijke schakel tussen de marketing en salesafdeling.

Jouw toekomstig DNA en team

De Bambelo cultuur en onze collega’s zijn verreweg het belangrijkste binnen Bambelo. Je komt terecht in een team met een energiek DNA. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke verantwoordelijkheid, vrijheid, data, proactiviteit en oplossingsgerichtheid. Wij proberen jouw ondernemerschap te stimuleren en bij alles wat we doen staat plezier centraal!

Jouw team zal bestaan uit energieke en sociale collega’s. Je zal veel samenwerken met andere collega's van het Partner Happiness Team en het Consumer Happiness team. Wij stimuleren zelfsturende teams en zo ook de betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen. We gaan er samen alles aan doen om onze consumenten en partners zo happy mogelijk te maken!   

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je werkt kritisch, nauwkeurig en durft keuzes te maken;
 • Je houdt van verantwoordelijkheid;
 • Je vindt het leuk om veel telefonisch contact met consumenten te hebben.

Dit bieden we jou

 • Een baan tussen de 20 en 40 uur per week (graag horen we van jou hoeveel uur per week je beschikbaar bent);

 • De ruimte om jezelf volledig te richten op waar jij in uitblinkt en hier nóg meer in te groeien;

 • Kantoor in hartje centrum van Breda;

 • Een baan in een enthousiast, ambitieus en betrokken team;

 • Het vertrouwen om jouw eigen ideeën verder uit te werken;

 • Een salaris welke past bij jouw ervaring en rol, aangevuld met 25 vakantiedagen een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectieve zorgverzekering;

 • Uitgebreide lunch op kantoor, gezellige sociale activiteiten, wekelijkse sport/bokslessen en een maandelijkse bedrijfsmassage;

 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland volgens Indeed (én uiteraard volgens al onze collega’s) met een score van 4,7 uit 5!


Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Leuk! We horen graag van je waarom je bij ons wilt komen werken. Laat jouw cv en motivatiebrief bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Neem dan gerust contact op met onze HR afdeling 076 30 60 253 of via de mail.